Finală cu spectacol și scântei

La a doua ediție a Memorialului Ioan Macavei, Dumnezeu a ținut cu noi. Week-end-ul a adus un soare de vară târzie, permițând desfășurarea competiției în condiții ideale.

Favorita turneului, LPS Banatul, și-a respectat statutul. Deși, față de anul trecut – când a defilat, având însă o grupă cu trei ani mare decât cea de acum -, ”bănățenii” au întâmpinat o rezistență mult mai mare. Lucru explicabil și prin vârsta lor, rivalii din Sânandrei fiind, majoritatea, în clasa a VIII-a, în timp ce LPS a venit cu băieți de clasa a VI-a!

LPS a câștigat la limită, în grupă, contra sânandreienilor, într-un meci pe care, la fel de bine, îl putea pierde. Cele două s-au întâlnit a doua zi în finală. Un meci de incredibil spectacol, cu intrări tari, cu răsturnări de scor și scandal în tribună (părinții versus arbitrii, eterna poveste…), și rezultat egal la final, 2-2. Caz în care s-a trecut direct la loviturile de departajare, exact cum se întâmplase și finala mică.

Să remarcăm prezența ca antrenori a doi foști jucători de la CFR Timișoara, D. Moraru (mijlocaș în anii ’90) și Molcuț (atacant până de curând).

Vom reveni.

Comments are closed.